Sign In | Join Free | My xuijs.com
China Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd. logo
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.
Active Member

3 Years

Home > Kids Cotton Socks >

Knitted Elastane Red Kids Cotton Socks No Show Socks Type Eco - Friendly

Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Knitted Elastane Red Kids Cotton Socks No Show Socks Type Eco - Friendly

  • 1
  • 2
  • 3

Brand Name : MAITUO

Place of Origin : shanghai

MOQ : 1200

Price : Negotiation

Payment Terms : D/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Supply Ability : 1000000/pair/month

Delivery Time : 30-45 days after order confirm.

Packaging Details : Inner Packing: polybag with paper card or per clients request.Outer Packing: 10 dozens per carton(size:40cm*30cm*20cm)

Material : Cotton / Nylon / Spandex

Color : as your request

Supply type : Make to orde

Size : Custom Made Size

Country of origin : China(Mainland)

Contact Now

Children Socks Breathbale Anti-bacterial Anti-slip


. Material

96needle

Cotton 76%

Spandex 23%

Elastane 1%

2. Age GroupAdult
3. SizeAll size is available
4. PatternCustom Made
5. MOQ1200 pairs each deisgn
6. OEMElastane No show Socks
7. Sample Time3-5 days
8. Packingpolybag with paper card or per clients request.Outer Packing: 10 dozens per carton(size:40cm*30cm*20cm)
9. PaymentD/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
10. Shipping30-45 days after order confirm.

Q1. Can you make the products with my design?

A: Yes, we accept OEM and ODM.


Q2: Are you a factory?

Answer: Yes, we are a professional manufacturer with more than 15 years.


Q3: Can I have a sample for testing?

Answer: Yes, we can offer free samples for your testing.

We accept Paypal , Western Union, and T/T.


Q4: Can I add my logo on your products?

Answer: Yes, OEM and ODM are available for us. Please send us the artwork.


Q5: Can I mix the items to place order together?

Answer: Yes, we accept mixed items.


Q6: Can I visit your factory before order?

Answer: Yes, welcome to visit our factory.


Q7: What is your payment method?

Answer: We accept T/T 30% deposit, and the balance 70% should be fully paid before shipment.


Q8: What is Delivery time for production?

Answer: Normally it's 45-60days after sample confirmed and deposit receipt.


Q9: What's your shipping method?

Answer: By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.


Q10.Do you accept small qtyorder ?

Yes.Both big and samllqtys are ok for OEM service.More than 100 designs available stock which can be sell 10 pcs per design.


Product Tags:

pure cotton socks

      

kids all cotton socks

      
Best Knitted Elastane Red Kids Cotton Socks No Show Socks Type Eco - Friendly wholesale

Knitted Elastane Red Kids Cotton Socks No Show Socks Type Eco - Friendly Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
*From:
*To: Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.
*Subject:
*Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
Inquiry Cart 0